Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya muhik açılmaktadır.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana baskın ve yer sarsıntısı gibi özge tabii afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi yer simultane bapnın mümkün olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin madun pekndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu bünyenın içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına Yangın Kapısı Fiyatları müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Report this wiki page